Kategorie
 
 
 
 
 
 

Situace ohledně voděodolnosti hodinek by se dala nazvat jakkoli, ale v žádném případě jasná a snadno pochopitelná. Jakmile porozumíte číslům o voděodolnosti či nepropustnosti, důležitou roli hraje jejich interpretace a provedení. Kdo by nechtěl mít při výběru hodinek jasný pohled na míru nepropustnosti. Stačí hodinky s těsností 3ATM, nebo jsou lepší ty se 100M? K objasnění problematiky vztahu hodin a vody může být nápomocný následující blog.

 

Rozpoznáte originál od napodobeniny? Ukážeme Vám jak na to.

Zboží od renomovaných značek je v současnosti mnohem dostupnejší jako tomu bylo kdysi. S rostoucí dostupností však přibývá i množství podvodníků, kteří se pokoušejí profitovat na prodeji napodobenin - fake. Jinak tomu není ani ve světě značkových hodinek. Naučte se s námi rozpoznat napodobeninu od originálu. Ukážeme Vám jak na to! V následujícím blogu jsme pro vás zpracovali seznam nejprodávanějších značek hodinek, ve kterém vám ukážeme, jaké znaky je třeba si všímat při rozeznávání originálu od fake.

 

Hodinky, které na vás dávají pozor. Galaxy Watch3 kombinují produktivitu na úrovni smartphonů a špičkové technologie pro vaše zdraví v prémiovém, klasickém zařízení.

 

Zlaté, stříbrné či rose gold? Sáhnout po kovovém pásku nebo koženém? Co se aktuálně nosí? Pokud se právě teď ženou Vaší hlavou tyto otázky, rádi Vám poradíme v tomto blogu! 

 

Internetový obchod Bondie.cz není jen prodejcem značkových hodin. Našim zákazníkům již od svého vzniku nabízíme i profesionální hodinářský servis. Renovace poškozených hodinek, prodej náhradních dílů či tlakové zkoušky? Pro naše hodináře to není žádný problém.

 

Hodinky jsou náš svět. Jako internetový obchod Bondie.cz přinášíme tento svět i do Vašich rukou! Nabízíme vám výběr z více než 50 světových značek. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Garmin, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung a mnoho dalších čeká právě na Vás! Ať už si potrpíte na švýcarskou kvalitu, moderní technologie nebo moderní design, s výběrem Vám rádi a ochotně poradíme. Součástí Bondie-teamu a zákaznického servisu jsou i naši vlastní hodináři. Potřebujete zrenovovat své staré hodinky, vyměnit baterii, provést tlakovou zkoušku? Žádný problém! Kromě standardního servisu naši hodináři zajišťují i ​​opravy a renovace luxusních hodin od renomovaných značek Rolex, Hublot, Omega, Breitling a mnoho dalších...

 
 
 
Navštívili jste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze