Kategorie
 
 
 
 
 
 

Inteligentní hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 3

Hodinky, které na vás dávají pozor. Galaxy Watch3 kombinují produktivitu na úrovni smartphonů a špičkové technologie pro vaše zdraví v prémiovém, klasickém zařízení.

Už jste slyšeli o inteligentních hodinkách? Co si pod tímto názvem představit?

Inteligentní - SmartWatch jsou hodinky, které dokáží zobrazovat oznámení z vašeho mobilního telefonu, mapují a zaznamenávají vaši aktivitu a disponují vlastním operačním systémem.

V tomto blogu vás chceme seznámit s jedněmi z nejprodávanějších inteligentních hodinek na trhu - Samsung Galaxy Watch 3. V první řadě nabízejí klasické funkce, tedy spárování s telefonem a správu notifikací. To ale zdaleka není vše! Překvapí vás množství funkcí, díky kterým se tento malý doplněk na zápěstí stane vaším plnohodnotným sportovním partnerem a hlídačem zdraví. Jejich design nezaostává za funkčností. Ať už se s nimi vyberete na večerní romantickou procházku, výlet na safari nebo na náročný trénink do fitness centra, vždy splní svůj úkol na 100%.

Klíčové vlastnosti:

• Otočná luneta pro precizní a unikátní ovládání

• Větší SuperAMOLED displej v tenčím a lehčím těle

• Kvalitní kožený řemínek podtrhující jedinečný vzhled

• Měření nasycení krve kyslíkem

• Detekce pádu s automatickým voláním o pomoc v případě nehybnosti

• Analýza běhu, včetně měření hodnot VO2 Max

• Měření kvality spánku

• Měření krevního tlaku a EKG

Efektivní monitoring zdraví pomocí Samsung Health Monitor

Jste fanouškem zdravého životního stylu? Hodinky Galaxy Watch3 v sobě spojují elegantní design a operační systém Android, který se postará o monitorování vašich tělesných funkcí. Pomocí aplikace Samsung Health Monitor dokážete sledovat zvýšení či snížení tlaku. Hodinky totiž fungují na zápěstí jako tlakoměr bez manžety - inteligentní senzory pomocí analýzy pulzních vln monitorují váš krevní tlak a posílají aktuální hodnoty do vašeho smartphonu, odkud je můžete dále sdílet například i s lékařem.

Samsung Galaxy Watch 3 přinášejí zabudovaný elektrodový senzor, který za 30 sekund po stisknutí tlačítka na zadní straně hodinek, dokáže zjistit váš aktuální srdeční rytmus. V rámci EKG testuje i fibrilaci síní, díky čemuž můžete monitorovat nestandardní výkyvy v hodnotách či srdeční arytmie.

Kombinací červeného LED světla a infračervených paprsků dokážou hodinky Galaxy Watch3 odhadnout hodnoty saturace krve kyslíkem. A protože tyto hodnoty mají přímý vliv na vaše fyzické výkony, Galaxy Watch3 vás budou posouvat vpřed i při sportovních výkonech.

Hodinky pro každou příležitost

Díky prémiovému designu Samsung Galaxy Watch3, který se vyznačuje elegancí a skvělou odolností, nemusíte hodinky složit ze svého zápěstí téměř nikdy! Řemínek je vyroben z pravé kůže, která je příjemná na nošení, dlouho vydrží a svým přirozeným lookem působí elegantně a decentně. Samozřejmě, řemínky jsou k dispozici v několika velikostech a provedeních.

Samsung Galaxy Watch 3 - Váš anděl strážný

Odteď si můžete užívat svůj život naplno a bez obav. Galaxy Watch3 od společnosti Samsung se vyznačují sofistikovaným řešením detekce pádů pomocí pokročilého akcelerometru. V případě pádu automaticky odešlou SOS zprávu vašemu nouzovému kontaktu.

 
 
 
Navštívili jste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze